NOXUDOL BODY

Noxudol Body är ett snabbtorkande, gummi- och alkydhartsbaserat rostskydd med mycket god vidhäftning. Noxudol Body är beständig mot vägsalt och andra kemikalier som kan förekomma på vägbanan och dessutom resistent mot avfettningsmedel.

Noxudol Body är speciellt lämplig för partier som är synliga, t ex frontplåtar och tröskellådor samt som grundfärg vid behandling av stenskott och liknande mindre rostskador. Noxudol Body Stenskottsskydd Spray ger en matt yta som kan bibehållas eller övermålas. Den är relativt värmebeständig ,< 100°C.

 

Miljöpåverkan

VOC = 552,2 g/l

Artikelnummer

32011310 / 500 ml spray
32011421 / 1-L

Behandling

Se till att ytorna är torra och fria från olja, smuts och rost. Behandla rena plåtytor med rostskyddsprimer före applicering. Maskera och täck de delar som ej skall behandlas. Skydda golvet. Skaka flaskan kraftigt i 1 minut och spraya ett tunt och jämnt lager från ett avstånd på 25-30 cm vid minst 15°C. Spraya 1-2 gånger med 10 min mellanrum. För att undvika igensättning av sprayhuvudet efter avslutad användning – vänd burken upp och ned och spraya någon sekund tills endast gas strömmar ut från ventilen.