rostskydd

Rostskydd
I snart 100 år har världens fordonstillverkare - och ägare - kämpat mot en gemensam fiende: rosten. I vårt nordiska klimat med fukt och vägsalt är våra fordon utsatta för tuffa påfrestningar vilket ställer krav på ett kompletterande rostskydd.

Vi erbjuder ett brett sortiment av rostskyddsprodukter för såväl Industri som eftermarknad. Från tunnflytande vax med exeptionellt god inträngningsförmåga till långlivad underredsmassa. Vårt rostskyddsprogram för fordonsindustrin bygger på kvalité och miljöanpassning och innefattar lösningsmedelsburna standardprodukter, high solidprodukter samt produkter helt utan lösningsmedel. Dessutom har vi utvecklat en rad vattenburna system.

Mercasol & Noxudol

Noxudol och Mercasol är idag två välkända varumärken på både den nordiska och den internationella marknaden. Noxudol innehåller många innovativa lösningar och erbjuder bland annat en serie med rostskyddsprodukter helt utan lösningsmedel. Mercasol har en stark position på den nordiska eftermarknaden och förser användarna med ett effektivt och pålitligt rostskydd.

Mer om våra varumärken

OEM

Vi har samarbetat med fordonsindustrin under 50 år och är idag leverantör till ett flertal bil- och busstillverkare världen över. Genom ett nära samarbete med våra kunder kan vi ta fram anpassade lösningar som passar varje kunds speciella behov. Till hjälp har vi vårt egna laboratorium där vi kan utveckla och anpassa våra rostskyddsprodukter tillsammans med kunden.

Vilken lösning passar dig? Kontakta oss

UTAN LÖSNINGSMEDEL

Auson insåg tidigt vikten av att erbjuda ett alternativ till lösningsmedelsbaserat rostskydd. Ett samarbete mellan Auson och Volvo 1995 inledde utvecklingen av miljöanpassade rostskyddsprodukter. Sedan dess har vi på Auson utvecklat ett flertal lösningsmedelsfria och vattenbaserade rostskyddsprodukter som tar hänsyn till miljön.

Läs mer om våra lösningsmedelsfria produkter