Ny produkt! - Tjärvitriol

Auson Tjärvitriol
Tjärvitriol är en tjärblandning förstärkt med ett grått pigment som ger din träyta en modern grå kulör och inte minst, ett effektivt träskydd. Auson Tjärvitriol kommer att säljas via återförsäljare i 3-lit samt 10-lit förpackning med start våren 2014.

ISTÄLLET FÖR JÄRNVITRIOL

Fler och fler eftersträvar en grå nyans till sin träfasad. För dessa kunder passar Tjärvitriolen perfekt! Bengt Andersson, säljare Auson säger: ”Auson Tjärvitriol är pigmenterad för att efterlikna Järnvitriol. Men till skillnad från Järnvitriol ger Tjärvitriolen ett utmärkt träskydd samtidigt som den omedelbart ger träet en vacker grå nyans”.

TRÄSKYDD AV HÖG KVALITET

Auson Tjärvitriol är en tjärblandning av specialtjära och finaste balsamterpentin som ger ett utmärkt träskydd på gran och furupanel. Tjärvitriolen tillåter träet att andas och skyddar samtidigt mot regn och fukt.

EN NATURPRODUKT

Eftersom Tjärvitriol är en naturprodukt som anpassar sig efter klimat såsom väderstreck och UV-strålning kan nyansen ändras något under tid. Tjärvitriolen efterlämnar en tydlig trästruktur med en stilren grå ton som passar moderna trähus och byggnader.

Läs mer om Tjärvitriol