Eftermarknad

Att rostskydda bilen med jämna mellanrum för med sig många fördelar. En viktig anledning till att rostskydda bilen är att krocksäkerheten ökar samt att andrahandsvärdet stiger.

Auson var först på den svenska eftermarknaden med ett lösningsmedelsfritt program för underreds- och inre hålsrumsbehandlingar för bilvårdsanläggningar. Det miljöanpassade konceptet ger en emissionsfri arbetsmiljö utan krav på speciell ventilering eller tillstånd samt ett fullgott rostskydd. Slutkunden kan därmed erbjudas ett luktfritt fordon efter utförd rostskyddsbehandling.

Swerusts rostskyddsstationer jobbar uteslutande med rostskydd från Mercasol eller Noxudol. På rostskyddsstationerna erbjuds rostskyddsbehandlingar i olika omfattningar, allt beroende på din bils specifika behov. Varje behandling utförs på sitt speciella sätt beroende på bilmodell. Med utvalda rostskyddsprodukter för de olika detaljerna får du en anpassad behandling som passar just din bils krav.

Se filmen som visar hur rostskydd kan skydda din bil och hur en rostskyddsbehandling går till på någon av Swerusts rostskyddstationer.

Hitta din närmaste rostskyddsstation samt mer information om varför du bör rostskydda din bil hos www.swerust.se